Letní výprodej šperků je tady! 🌺

Budete se vdávat a pomalu se chystáte na svůj velký den D? Jedním z důležitých bodů příprav je i výběr svatebních šatů. Možností je zapůjčení nebo koupě. Nákup svatebních šatů ovšem nemusí být zrovna levnou záležitostí, a tak mnoho budoucích nevěst hledá cestu, jak ušetřit. Jedním z možných řešení jsou svatební šaty z Polska. Zjistěte, jaké má takový nákup svatebek v Polsku specifika, výhody a nevýhody.

Svatba

Svatební šaty jako důležitá součást velkého slavnostního dne

Svatební šaty jsou spolu s vhodně zvolenými šperky rozhodně velmi důležitou součástí velkého svatebního dne, a proto by se jejich výběr neměl podcenit. Především by měly nevěstě perfektně padnout a měla by se v nich cítit příjemně a pohodlně. Existuje dlouhá řada různých střihů, a proto je potřeba se zaměřit na to, který střih padne nejen vaší postavě, ale zároveň se bude také hodit ke stylu svatby.

Výhody a nevýhody pořízení svatebních šatů v Polsku

Šetřit na úkor kvality se nevyplácí, ale dobrou zprávou je, že se dají svatební šaty pořídit za poměrně slušnou cenu, a to bez kompromisů. Jako nákup svatebních šatů kdekoliv jinde, i v Polsku má takové nakupování své výhody a nevýhody.

Výhody nákupu v Polsku:

  • nízké ceny (svatební šaty pořídíte již od 1.500 Kč)
  • kvalitní zboží
  • velký výběr
  • prodejci mnohdy mluví česky

Nevýhody nákupu v Polsku:

  • možný boj o nejvýhodnější kousky
  • vzdálenost kamenných obchodů
  • často jde o nošené šaty
  • riziko nákupu přes internet

Svatba

Kde v Polsku koupit svatební šaty

Co se týče pořízení šatů na svatbu v Polsku, je hned několik možností:

1. Výprodeje ve svatebních salonech

Výprodeje ve svatebních salonech jsou takovou sázkou na jistotu. Většinou se ovšem jedná o šaty už několikrát nošené, což na nich ale na druhou stranu nemusí být vůbec znát. Pokud vám tedy tento fakt nevadí, rozhodně neváhejte a vyrazte prozkoumat starší vyřazené kolekce, které salóny mnohdy nabízejí za zlomek ceny, aby uvolnily místo novým kolekcím.

2. Internetové bazary a aukce

Na internetu se dá pořídit všechno možné, svatební šaty nevyjímaje. Při komunikaci s prodejcem vám ve většině případů postačí zásady angličtiny. Prodejci jsou často ochotni šaty do posledního puntíku přeměřit, takže už jen stačí porovnat s vašimi mírami. I když nějaké to riziko, že vám nakonec šaty nebudou sedět nebo s nimi nebudete z jakýchkoliv jiných důvodů spokojeni, tu pořád je. Cena ovšem v tomto případě bývá velmi příznivá, a to srovnatelná i s cenou půjčovného nebo i nižší.

Jak si svatební šaty z Polska chválí ostatní nevěsty

Co se týče nevěst, které si pořídili svatební šaty z Polska, mezi recenzemi a ohlasy vládne převážně spokojenost. Ženy si chválí především přístup svatebních salonů, milých a vstřícných prodejců. Pochvalují si také to, že na šatech není mnohdy ani poznat, že byly pořízeny za tak nízkou cenu. Jako velký plus v recenzích ženy uvádějí i to, že na mnoha tržnicích prodejci komunikují v češtině, takže se nemusíte obávat jazykové bariéry. S úspěchem se setkala i velká část internetových bazarů nabízejících použité svatební šaty.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informace

NastaveníNesouhlasímSouhlasím